Paulay Terem Paulay Terem Paulay Terem Paulay Terem Paulay Terem

    Budapest Party Service - Stílussal, szenvedéllyel

    A Paulay Terem üzemeltetője és kizárólagos catering-szolgáltatója a Budapest Party Service. Ha rendezvény-catering, a Budapest Party Service csapatára bármely alkalommal számíthat. Chefünk, Kalas László a magyar hagyományokat és a legújabb külföldi trendeket ötvözve készíti el az esemény ételeit. Helyezze magát és vendégeit kényelembe! A mi dogunk, hogy ez a kényelem teljes legyen, és együttműködésünk során az Önök tányérjára a legfinomabb étel kerüljön, bármilyen típusú eseményről is legyen szó.

    A kiváló minőségű vendéglátás-szolgáltatás záloga a saját eszköz- és szállítópark, saját rendezvénykonyha és a gondosan válogatott magyar és külföldi alapanyagok használata. Folyamatosan továbbképzett, több nyelven beszélő személyzettel rendelkezünk; igazi garanciát nyújtunk a zökkenőmentes rendezvény lebonyolításhoz. Szakértelemmel és kiváló ízléssel választunk italokat az Ön, a rendezvény és az ételek stílusához. A végső eredmény mindig pontosan az, amit magunktól elvárunk, s amit a megrendelőink elvárnak tőlünk.

    Rendezvényeinek egészen egyedi megjelenést kölcsönzünk választható rendezvénystílusainkkal. Míg a “Bistro design” a maga könnyedségével, innovatív designjával az üzleti és privát események tökéletes társa, addig a “Rustica design” hangulatával – a bútorzatban megjelenő kovácsoltvassal, és kézműves kiegészítőkkel –  a legelegánsabb események méltó kísérője lesz. “Fusion” rendezvénystílusunknál pedig a modern büféasztal generációt, a fa természetességét, a fém eleganciáját és a plexi modernitását ötvöztük.