Paulay Terem Paulay Terem Paulay Terem Paulay Terem Paulay Terem

  MagyarBrands díjat kapott a Budapest Party Service!

  • 2016. november 24.

  MagyarBrands díjat kapott a Budapest Party Service!

  800 530 Paulay Terem

  A MagyarBrands program 2010 óta magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz. Hatalmas örömmel tölt el minket, hogy idén cégünk elnyerte a Kiváló Üzleti Márka elismerést!

  2016-ban immáron hetedik alkalommal díjaztak olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. A MagyarBrands program célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a hazai termékekre.

  „Minőségi visszacsatolás nélkül lehetetlen a tartós siker elérése. A MagyarBrands  elismerésben részesülő márkák számára különleges megerősítést jelent, hogy a díjat a fogyasztók és a szakértők egyöntetű értékítélete alapján kapják meg. Az eddigi tapasztalatok alapján a kiválóság ily rangos módon történő megjelenítése fontos a márka tulajdonosának, hiszen így a munkájáról a legautentikusabb forrásokból kap visszajelzést.”nyilatkozta dr. Serényi János, a MagyarBrands program elnöke.

  Idén először három kategóriában díjazta a Szakmai Bizottság a márkákat: kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában.

  A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése is kiegészít. A kiváló fogyasztói márkák kiválasztását a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás (ismertség, kedveltség) eredményei is befolyásolják.

  Óriási megtiszteltetést és elismerést jelent számunkra, hogy az idei évben a MagyarBrands Szakmai Bizottságának döntése alapján olyan ismert üzleti márkák mellett, mint a Concorde Alapkezelő, az Egis, a Grphisoft SE, a Hungexpo, az MVM Paksi Atomerőmű, a Prezi, a Richter Gedeon, a Videoton, a Zalakerámia vagy a Zwack cégünk, a Budapest Party Service Kft. is KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai üzleti TOP márkák egyikeként. Köszönjük!