Paulay Terem Paulay Terem Paulay Terem Paulay Terem Paulay Terem

  12 esküvői trend, amiért 2017-ben odáig lesztek

  • 2017. március 2.

  12 esküvői trend, amiért 2017-ben odáig lesztek

  1024 682 Paulay Terem

  Menő fánkfal, egyedi papírdekor, vagy ehető menyasszonyi csokor. Mutatjuk, hogyan kölcsönözhettek különleges hangulatot esküvőtöknek, ha idén tervezitek a Nagy Napot!

  Színes bárpult
  2017-ben a szokásos welcome drinkek és a bárpult mellett az ifjú pár egy második, személyre szabott kis pulttal is készül, ahol a társaság kedvenc italai közül válogathat, de az sem meglepő, ha például különleges kávé-cateringet kóstolhatnak a vendégek. (www.coffeegenius.hu)

  kávé catering

  Helyi gasztronómiai különlegességek
  Egyre népszerűbb a helyi gasztronómiai különlegességek újragondolása az esküvőkön. A “farmról az asztalra” elgondolás nemcsak az éttermeknél jellemző, egyre több esküvőn is felbukkan ez a trend. Mi, a Budapest Party Service-nél mindig arra törekszünk, hogy minél több alapanyagot magyar termelőktől szerezzünk be.

  Meztelen torta
  Az utóbbi évek nagy újdonsága a “csupasz torta”, ami azt jelenti, hogy a párok lemondanak a desszert külső vajkrémmel vagy marcipánnal borított változatáról, és inkább választanak valami extra díszítést, mint a méretes virágokat, piros gyümölcsöket, pereceket!, vagy csokoládé csipszet. (www.takacsagnes.hu)

  meztelen torta

  Véget nem érő lakoma
  Az éjféli harapnivalók míg korábban csak egyfajta plusz programként voltak jelen az esküvőkön, addig mostanra már kötelező elemekként szerepelnek. A tartalmasabb ételek helyett ínycsiklandó könnyű salátákat, vagy hideg előételeket kínálnak a vendégeknek.

  Fánkfal
  Amíg 2015-ben a virágokkal díszített hátterekért rajongtunk, idén az esküvőket elárasztják az édes fánkfalak! Legyen szó letisztult, hófehér vagy bohém, színes dekorációról  a fánkfal minden stílushoz kitűnően passzol. Elhelyezhetitek a bárpultotok mögé, és nyugodtan készíthettek egyedi DIY fánkokat is. (www.theboxdonut.com)

  fánkfal
  Mesélő papírdekor
  A vendégek mindent imádnak, ami rólatok szól! Az első benyomást az esküvőtök stílusáról a meghívó adja, de ha még több egyedi, a személyiségetekről árulkodó részletet szeretnétek, tervezzetek vicces poháralátétet, ültetőkártyákat, emlékkönyvet, boroscímkét vagy például menükártyát. A Pimpernel weboldalán számtalan stílus közül válogathattok, sőt az általatok megálmodott kiegészítőket el is készítik nektek!

  esküvői dekor
  Ehető virágcsokor
  Rejtsetek el néhány piros bogyósgyümölcsöt az asztaldíszekben, vagy a menyasszonyi csokorban. A klasszikus esküvői virágcsokor helyett válassz ehető virágcsokrot például articsókából! (Fleur&Ballon Dekor)

  ehető virág
  Jótékonysági esküvő
  Jobb adni, mint kapni alapon az utóbbi időben egyre népszerűbb a jótékonysági esküvő szervezése. A párok nászajándék helyett regisztrációs listát írnak, és vendégeiket például véradáshoz való csatlakozásra kérik fel.

  Semleges színek fényes árnyalatokkal
  A szürke álomszép árnyalatai és a krémszínek arannyal vagy fémes felületekkel párosítva – egyszerűen lenyűgöző hangulatot adnak a térnek. (Fleur&Ballon Dekor)

  dekoráció
  Kreatív kikapcsolódás és ünnep
  A párok egyre többször próbálnak előrukkolni színes programokkal – az interaktív ételpultok mellett, kerti játékokat (gyeplapda, petang) is szívesen szerveznek a Nagy Napon. Ezek lehetőséget biztosítanak arra, hogy még bensőségesebbé és harmonikusabbá varázsoljátok a délutánt.

  interaktív pult
  Kert inspirálta virágdíszítés
  Az egyszerű mezei virágok és zöldek mellett imádni fogjuk a virágkoszorúkat és a felfuttatott girlandokat is. (Fleur&Ballon Dekor)

  virágdekoráció
  Függőleges hatás
  A párok mindig keresik az egyedi megoldásokat. Szeretik kihasználni a vendégek asztalai felett maradt üres tereket, ezért nem szokatlan a térbe belógatott, függőleges irányú  dekoráció. Ilyenek például a közvetlenül az asztal felé benyúló apró lámpák, amik igazán meghitt hangulatot árasztanak!

  Fotók: www.coffeegenius.hu, Kondella Misi Photography, Pimpernel, Pinterest